Aangeboden: Red Tuesday

Voer hem ook in!

Geschreven door: op
Aangezien ik mijn blog iedere dinsdag schrijf kan ik het helaas niet meer over Blue Monday - de meeste depressieve dag van het jaar - hebben. Dan maar een nieuw fenomeen: Red Tuesday!

Wat was dat deprimerend zeg; gisteren stond ik op en was ik helemaal klaar voor de nieuwe werkweek vol energie. Bleek het de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Hoe goed ik ook mijn best deed om mijzelf aan deze trend te conformeren, het lukte mij maar niet. Zouden ze dat dan misschien bedoelen? Het is natuurlijk niet leuk om je anders dan de rest te voelen...

Op kantoor gekomen hoopte ik toch wat inspiratie te vinden. Ook daar vrolijke gezichten en zelfs alle ruggen recht tijdens onze weekmeeting. Nou niet echt het hoogtepunt van de week en meer een noodzakelijk kwaad, maar ook daar geen deprimerende gebeurtenissen. Gelukkig kwam het aan het eind van de dag toch nog goed met dikke mist en file op de A8, maar dat gaf mij gelijk de mogelijkheid om nog wat nuttige belletjes te maken. Ik ben er denk ik gewoon niet zo goed in.

Voor alle mensen die zich op de Blue Monday kiplekker voelen wil ik daarom de Red Tuesday aanbieden; een dag waar je vrolijk mag zijn en vol energie kunt zitten. De toegewijden aan de Blue Monday kunnen dan ook gelijk deze dag dan gebruiken om weer op kracht te komen en alle klussen die zijn blijven liggen alsnog uitvoeren. Eind goed, al goed denk ik dan.

Een lekkere energieke dag moet natuurlijk wel voldoen aan de voorwaarden van een trend zoals een icebucket of foute snor. Aangezien we maar één dag hebben wordt dit in ons geval wat lastiger. Ik denk dat ik gewoon briefjes met complimenten ga uitdelen. Iedereen die een compliment krijgt moet zelf dan ook weer een compliment doorgeven aan een ander. Met een beetje mazzel krijg ik met al die collega's ook nog eens een briefje terug.

Succes!

Aangeboden: Red Tuesday Aantal keer bekeken: 5.243