×
English (United States) English

Dankzij Arlanet heeft Lobster Ink nu een prachtige nieuwe site

Lobster Ink

Het Lobster Ink platform is een enteprise e-learning oplossing dat multinationals in staat stelt om hun hospitality proces beter te managen.

Wie is Lobster Ink?

Lobster Ink helpt multinationals met het transformeren van de organisatie door het laten groeien van de kennis. Ze biedt daarin drie mogelijkheden: consultancy voor e-learning, content productie en een enterprise e-learning platform.


Samen met de marketing en IT afdeling van Lobster Ink hebben we de corporate website opnieuw uitgevonden. Als basis werd de Umbraco Accelerator gebruikt waar de corporate huisstijl over heen werd gezet.


Door het combineren van de technische kennis van Arlanet en de in-house ontwerp expertise van Lobster Ink hebben we een prachtig resultaat kunnen leveren welke hun merk extra aanzien geeft.

TIME TO MARKET

Het opzetten van een super flexibele en attractieve website, welke tevens geoptimaliseerd is en door de eigen marketeers in te richten.

OUT OF THE BOX

Door gebruik te maken van de Umbraco Accelerator van Arlanet begonnen we direct vanuit een sterke basis met veel functionaliteit out-of-the-box beschikbaar.

UMBRACO

Umbraco biedt een open-source CMS met veel flexibiliteit en een super vriendelijke gebruikservaring voor content beheerders en marketeers.

Gerard du Plessis

"Met de Umbraco expertise en kennis van de Agile methodiek van Arlanet werden we in staat gesteld om een compleet nieuwe merkwebsite met sterk verbeterde user experience neer te zetten in slecht 60 dagen."

-- Gerard du Plessis, Global Head of Marketing

SuperShortLease

Lead Generatie Platform

Het is erg belangrijk voor het marketing team van Lobster Ink om snel te kunnen reageren op ontwikkelingen binnen de markt. Het bedrijf is onlangs overgenomen door Ecolab en maakt een snelle groei door, waardoor flexibiliteit en time to market nog belangrijker zijn dan normaal. Door Umbraco in combinatie met onze Accelerator in te zetten werd er voor een strak budget meer functionaliteit opgeleverd dan verwacht. Sindsdien wordt de website wekelijks verbeterd en doorontwikkeld, waardoor het resultaat blijft verbeteren.


Voor de hosting van de website is er gekozen voor Umbraco Cloud Pro welke gebaseerd is op Microsoft Azure. Hiermee kan de website piekbezoek verwerken en een goede performance van het CMS leveren aan het marketing team. Iedere dag werkt het team aan het optimaliseren van de lead generatie en het uitbreiden van de content.

Paul

Benieuwd wat Arlanet voor uw organisatie kan betekenen?

Boek een afspraak of strategie sessie met onze Umbraco experts.

Bel met Paul op 075 - 647 60 90

of maak een afspraak