×
English (United States) English

Mag45

MAG45

MAG45 is one of Europe’s leading Industrial Integrators for international organizations like ASML and Philips.

Wie is MAG45?

MAG45 is onderdeel van de Solar Group en levert Business to Business (B2B) services voor med tech, machinery & materieel, pharmacie, industrie en FMCG. Bij het creëren van een optimale supply chain voor hun klanten integreren ze hun diensten naadloos binnen de organisatie.


Het digitaal transformeren van hun diensten bracht aanzienlijke uitdagingen met zich mee door het productaanbod van meer dan 10 miljoen producten. Ongeacht het grote aanbod verwacht de klant goede service en snelle levering. Samen met Anchormen hebben we een e-commerce en B2B klantportaal ontwikkeld die gekoppeld is met hun big data oplossing.

10 MILJOEN PRODUCTEN

Een aanbod met meer dan 10 miljoen producten om de internationale klanten wereldwijd te kunnen bedienen.

B2B KLANTPORTAAL

De waarde van het B2B Klantportaal ligt niet alleen bij de producten, maar ook de extra diensten zoals e-quote en punchout.

Optimizely

Optimizely biedt een geïntegreerde CMS en Commerce oplossing welke direct geïntegreerd is met het ERP en Finance.

Laurent Chavagne

"De samenwerking met Arlanet heeft als resultaat dat de ontwikkeling razendsnel en soepel is gegaan."

-- Laurent Chavagne, Innovation Manager

SuperShortLease

B2B Commerce Portal

Het is belangrijk voor MAG45 om hun B2B diensten digitaal aan te kunnen bieden via een B2B Klantportaal. Dit stelt hun klanten o.a. in staat om via een punchout oplossing direct via hun eigen inkoopsoftware te kunnen inkopen. Door de offertes via e-quote digitaal aan te bieden kunnen klanten meer informatie over de aanbieding inzien en producten direct bestellen. Dit resulteert in een snellere responstijd en hogere conversie voor offertes. De digitale oplossing is ontwikkeld op Episerver technologie wat MAG45 in staat stelt om haar marketeers de de website op een gepersonaliseerde manier aan te bieden en de sales divisie een klantportaal te bieden waarbij de verkoop online aangeboden kan worden. Met het inzetten van Episerver Find wordt er tevens een zoekoplossing geboden waarbij producten sneller en beter vindbaar zijn.

Paul

Benieuwd wat Arlanet voor uw organisatie kan betekenen?

Boek een afspraak of strategie sessie met onze Umbraco experts.

Bel met Paul op 075 - 647 60 90

of maak een afspraak