×
English (United States) English

Royal Ahrend

Royal Ahrend.

Royal Ahrend.

Ahrend. Vitalising workspaces

Wie is Royal Ahrend?

Koninklijke Ahrend creëert al meer dan 100 jaar vitaliserende werkomgevingen voor haar klanten overal ter wereld. Met de komst van COVID-19 veranderde de wereld – en daarbij hoe we met elkaar werken – drastisch. Dit zorgde ervoor dat er nieuwe vragen vanuit de markt kwamen, welke Ahrend binnen zeer korte periode digitaal is gaan aanbieden.


Eén van die oplossingen is het faciliteren van thuiswerkplekken. Bij het bezoeken van de website wordt de bezoeker herkend en kan deze direct kiezen uit het juiste assortiment dat door de werkgever is geselecteerd. De bestelling wordt geplaatst en thuisbezorgd op het juiste adres. Snel en eenvoudig, zonder extra moeite voor de werkgever.

Ahrend: working from home

Webshop voor thuiswerkplekken

Prettig thuiswerken vergt net als op kantoor een ergonomische werkplek. Bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel, een in hoogte verstelbaar bureau en een beeldscherm op ooghoogte. In onze webshop bestel je direct een thuiswerkplek die perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Thuiswerkservice

Net als op kantoor vraagt de thuiswerkplek om ergonomisch meubilair. Nog meer dan op kantoor vraagt het om maatwerk voor iedere organisatie en medewerker. Niet alleen in de keuze voor ergonomisch meubilair, kleur en materialen, maar ook als het gaat om aflevering, afstelling, financiering, facturering, onderhoud en retourname. Ahrend kan voor jouw organisatie alles uit handen nemen met onze thuiswerkservice. In 3 stappen regelen wij op ieder adres een vitaliserende werkplek voor je medewerkers.

Vrouw in ruimte
Paul

Benieuwd wat Arlanet voor uw organisatie kan betekenen?

Boek een afspraak of strategie sessie met onze Umbraco experts.

Bel met Paul op 075 - 647 60 90

of maak een afspraak