Slachtofferhulp Nederland - Episerver Case

Slachtofferhulp

Slachtofferhulp Nederland helpt jaarlijks 200.000 slachtoffers en nabestaanden van een misdrijf, verkeersongeval of ramp.

Wie is Slachtofferhulp?

Elk slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of ramp verdient de beste hulp. Jaarlijks helpt Slachtofferhulp 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Zij bieden emotionele hulp, begeleiden u in het strafproces en helpen bij schadevergoeding. 

Als onderdeel van twee Agile teams hebben wij de ontwikkeling van het platform en de integraties hiermee uitgevoerd.

UITDAGING

SERVICE PLATFORM

Een service platform ontwikkelen wat het slachtoffer en de nabestaande écht centraal stelt en ze ook digitaal op de juiste manier helpt.

BUSINESS VALUE

MEER BEREIK

Door het verbeterde platform wordt het bereik richting slachtoffers groter. Een nieuwe (digitale) generatie kan beter geholpen worden.

TECHNOLOGIE

EPISERVER

Episerver levert een cloud platform welke piekbelastig aan kan en de klantreis op een persoonlijke manier kan inrichten.

Service Platform

Het bereiken van slachtoffers is onderhevig aan nieuwe communicatiemiddelen. Nog nooit is de wens tot persoonlijk contact zo afhankelijk geweest van de voorkeuren van het slachtoffer. Informatie via de website, chat, forum, bellen of persoonlijk bezoek; al deze klantreizen moeten binnen één service platform worden aangeboden.

De huidige digitale oplossing is ontwikkeld op Episerver technologie en stelt de organisatie in staat om content gepersonaliseerd en geïntegreerd aan te bieden. Gehost in de cloud op Microsoft technologie kan de website iedere piekbelasting aan wanneer er ramp plaatsvindt en direct hulp geboden kan worden.

 


 

Benieuwd wat Episerver voor uw organisatie kan betekenen?


EMVP Digital Strategist Boek een afspraak of strategie sessie met onze Episerver Most Valuable Professional (EMVP).