×
English (United States) English

SuperShortLease.nl - Umbraco case

SuperShortLease

SuperShortLease

Een shortlease auto voor elk moment.

Wie is SuperShortLease?

SuperShortLease is aanbieder van zakelijke shortlease, privé shortlease, bedrijfswagen shortlease en occasion lease. Deze speciale tak van sport voorziet consumenten en bedrijven van een flexibele autolease oplossing voor ieder moment en iedere duur.


Met het platform op supershortlease.nl is het huidige aanbod altijd direct inzichtelijk en kunnen offertes direct en automatisch worden afgehandeld door een integratie met het CRM systeem. Geoptimaliseerd voor mobiel en Google levert dit platform leads binnen een sterk competitieve markt.

OPTIMALISATIE

Komende vanuit een sterk geoptimaliseerde situatie moest het nieuwe platform minimaal de zoekmachine score evenaren.

SNELHEID

Door gebruik te maken van de Umbraco Accelerator van Arlanet kunnen ze snel inspelen op veranderingen in de markt.

UMBRACO

Umbraco biedt een open-source CMS met veel flexibiliteit en een super vriendelijke gebruikservaring voor content beheerders en marketeers.

SuperShortLease

Lead Generatie Platform

Iedereen oriënteerd zich tegenwoordig online, zeker als het om de autobranche en leasing gaat. Hierbij is het belangrijk dat het aanbod op de website up to date is en prijsopgaves direct gemaakt kunnen worden.


Om leads te genereren hebben we de nieuwste technieken ingezet voor zowel snelheid, user experience en zoekmachine optimalisatie. Een goede score binnen Google is tegenwoordig geen kunstje meer, maar het resultaat van een volledig en zo goed mogelijk geoptimaliseerde website op meerdere vlakken.


Wanneer de leads binnen komen moeten ze snel het aanbod kunnen verkennen om een offerte op te vragen. Deze offertes komen direct binnen in het CRM systeem, waarna - indien gewenst - automatisch een offerte kan worden opgesteld. Het leveren van een korte doorlooptijd van interesse tot offerte kan het verschil in wel of geen conversie betekenen.


Voor de hosting van de website is er gekozen voor Umbraco Cloud Pro welke gebaseerd is op Microsoft Azure. Hiermee kan de website piekbezoek verwerken en een goede performance van het CMS leveren aan het sales en conten team. Iedere dag werkt het team aan het optimaliseren van de lead generatie en het uitbreiden van de content.

Paul

Benieuwd wat Arlanet voor uw organisatie kan betekenen?

Boek een afspraak of strategie sessie met onze Umbraco experts.

Bel met Paul op 075 - 647 60 90

of maak een afspraak