×
English (United States) English

Zodiac

Zodiac

Zodiac

Adviesbureau Berenschot geeft advies, biedt digitale oplossingen en begeleidt implementatie in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven.

Wie is Zodiac?

Zodiac bestaat al meer dan 50 jaar en levert met hun B2B-dealernetwerk Harley Davidson-reserveonderdelen in heel Europa. Begonnen met papieren catalogi, stapten ze 20 jaar geleden over op e-commerce, voortbouwend op een sterk op maat gemaakte oplossing. Nu was het tijd om over te stappen op een platformstrategie en hun toekomstige B2B Commerce-platform op Umbraco te bouwen.

Getransformeerde catalogus

Met een papieren catalogus als basis voor hun productgegevens en een sterk op maat gemaakte oplossing om van te migreren, moesten we zowel de productgegevens als de oplossing transformeren, maar veel van de geoptimaliseerde processen die binnen de organisatie beschikbaar waren, behouden. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid proces van Agile ontwikkeling bij onze klant waarbij 20 jaar learnings top in het nieuwe platform moesten worden opgenomen.

Product Information Management

Ten eerste hebben we de gegevens zo gestructureerd dat ze beschikbaar komen in de oude catalogusstructuur, maar ook in nieuwe en gestandaardiseerde e-commerceoplossingen. Dit resulteerde in één enkele bron van waarheid en Product Informatie Management (PIM) binnen Umbraco zelf. Door de juiste gegevens in het juiste formaat beschikbaar te hebben in de hele oplossing, was er een sterke basis om op voort te bouwen. Met een integratie met de ERP hebben we ervoor gezorgd dat elke productwijziging en bestelling naadloos door de hele Zodiac-organisatie zou gaan.

Digital Asset Management

Vervolgens moesten we het probleem oplossen van het hebben van veel afbeeldingen in verschillende formaten die zijn geoptimaliseerd voor zowel on- als offline. Hier hebben we de standaard mediasectie van Umbraco uitgebreid naar een Digital Asset Management (DAM)-oplossing die zou kunnen voorzien in een aantal specifieke behoeften en die enkele van de geoptimaliseerde processen zou integreren die in de organisatie werden gebruikt.


Ten slotte moesten we de dealers ook een gemakkelijke oplossing bieden om hun eigen winkels aan te passen en hun bestellingen af ​​te handelen. Voor dit doel hebben we de sterke Umbraco-backend uitgebreid om een ​​eenvoudige en gebruiksvriendelijke editor-ervaring te bieden.

Paul

Benieuwd wat Arlanet voor uw organisatie kan betekenen?

Boek een afspraak of strategie sessie met onze Umbraco experts.

Bel met Paul op 075 - 647 60 90

of maak een afspraak