CMS Websites

content en kwaliteit naar een hoger niveau

Een website of portaal met een Content Managment Systeem (CMS) is een vereiste; u wilt als klant niet afhankelijk zijn van uw IT leverancier. Nu zit er wel een groot verschil tussen CMS websites, veel bedrijven ontwikkelen namelijk hun eigen CMS. Arlanet kiest ervoor om een CMS te gebruiken welke breed doorontwikkeld is, een sterke community heeft en u als klant het maximale biedt. Daar kan een eigen ontwikkeld CMS nooit tegenop.

Umbraco is een open-source CMS waaraan geen kosten aan zitten verbonden. Dit product biedt een brede basis en is zeer gebruiksvriendelijk. Waar nodig breiden we de basis uit met eigen componenten en alles is in te stellen. Arlanet heeft reeds meer dan 100 websites op dit platform gebouwd en we hebben nagenoeg geen onderhoud; onze klanten zijn erg tevreden over dit CMS.

EPiServer is een groter CMS met extra mogelijkheden voor de bouw van een social media communitiy of e-commerce webwinkel. Voor nationale of internationale websites wilt u vertrouwen op een commercieel product welke eenvoudig kan worden uitgebreid. Binnen de Nederlandse markt concurreert dit product met andere CMS sytemen zoals SiteCore en SmartSite.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X