Digitale Transformatie

is het aanpassen aan de nieuwe digitale realiteit

De wereld veranderd met een enorme snelheid en bedrijven die al tientallen jaren en soms eeuwen bestaan worden geconfronteerd met start-ups welke sneller en goedkoper te werk gaan. Om de wereld van vandaag en de digitale realiteit te overleven zullen deze bedrijf op een andere manier te werk moeten gaan en het proces van digitale transformatie moeten starten.

“Digitale Transformatie is het aanpassen van je bedrijfsmodel, product en dienst naar de digitale realiteit van vandaag de dag.”

Dit proces gaat veel verder dan het online brengen van een dienst of product of het opzetten van een website of webshop. Digitale transformatie heeft impact op de manier waarop je bedrijf of organisatie haar product of dienst aanbiedt aan de klant. De consultants van Arlanet kunnen hierbij helpen door out-of-the box mee te denken en de digitale mogelijkheden te onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen. Digitale transformatie zelf heeft geen eindpunt; het is het veranderen van de mindset binnen de organisatie en het continu aanpassen van het product of dienstverlening aan de nieuwe digitale realiteit.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X