EPiServer

corporate cms en e-commerce oplossingen

Nationale en internationale organisaties zijn op zoek naar een platform welke haar kan faciliteren voor digitale transformatie voor de komende jaren. Daarnaast moet de partner welke de architectuur en implementatie verzorgt een solide basis leveren en actief meedenken in de strategie van de organisatie.

“Digitale transformatie begint binnen de organisatie, maar eindigt wanneer de architectuur of het platform niet aan de eisen kan voldoen.”

Binnen Arlanet werken ervaren en gecertificeerde medewerkers met kennis van het EpiServer platform. Wij zijn in staat een complexe architectuur af te stemmen op de gewenste bedrijfsprocessen en deze naadloos met elkaar te integreren. Het resultaat is een solide enterprise architectuur welke als basis dient voor groei en flexibiliteit voor de komende jaren.

Arlanet levert EpiServer Ontwikkeling, EpiServer CMS Websites en EpiServer Commerce Oplossingen en is EPiServer Premium Partner.

EPiServer Premium Partner

Nog steeds niet verveeld?

Bekijk dan hier de volledige video.

Een corporate website met flexibel CMS, beeldbank en download sectie. Showcase Ahrend

Een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) is onmisbaar voor een goede corporate site. Daarnaast worden de technische eisen steeds hoger en zijn functionaliteiten zoals multi-language, personalisatie, content kanalen en bezoekersprofielen onmisbaar geworden binnen het marketinglandschap.

Lees meer

Alle sterke eigenschappen vanuit het CMS worden met de Commerce modulen uitgebreid tot een hoogstaand e-commerce platform. Commerce stopt niet bij het voeren van een webshop maar zorgt ook voor multi-market targeting, gepersonaliseerde kortingen en integratie met warehousing en payment service providers (PSP).

Lees meer

Social CMS en Social Commerce zijn een vast onderdeel binnen het EPiServer CMS en zorgen ervoor dat er gebruik kan worden gemaakt van de mogelijkheid om een community toe te voegen aan het applicatielandschap. Met personalisatie en profielenopbouw als de volgende stap is dit een onmisbaar onderdeel om als organisatie inzicht te krijgen in de eigen doelgroepen.

Wie heeft er tegenwoordig nog een intranet? We hebben Facebook en andere kanalen! Maar hebben we ook privacy? Wat nou als uw organisatie een eigen interne LinkedIN zou krijgen? Dat is een Social Intranet; geen ouderwetse overhead maar een intern platform met toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Premium Solution Partner

Samen met LBi, eFocus en Mirabeau. Onze focus ligt op de techniek.

Eenvoudig content beheer

Volledige controle over de indeling, in-line editing en gericht op marketeer en content editor.

Op alle devices en browsers

Uw corporate site, e-commerce, community of intranet op ieder platform en device.

Technische consultancy

Voor ons heeft dit product geen geheimen. Wij ademen EPiServer!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X