IoT Academy Partner van business case naar IoT oplossing

Bewustwording en kennis over Internet of Things (IoT) is nog relatief laag in Nederland. Slechts 50% van de managers van MKB+ organisaties heeft van de term gehoord en slechts de helft weet wat het inhoudt (begin 2016). Dit percentage ligt zelfs lager bij kleine organisaties.

De IoT Academy stimuleert de bewustwording en vraag naar IoT door organisaties kennis te laten maken met de techniek. Ontwikkelaars worden gestimuleerd om IoT oplossingen te maken en samen met de eindklant van business case naar proof of concept naar volwaardige IoT oplossing te gaan.

"Als partner van IoT Academy ondersteunen wij organisaties van idee tot Proof of Concept door gezamenlijke workshops te organiseren."

IoT is leuk en hip, maar de basis voor uiteindelijk succes blijft de business case. Arlanet heeft een model ontwikkeld om in 7 stappen van een goed idee tot volwaardige IoT oplossing te komen. Hierbij zijn de resources uit uw eigen organisatie van groot belang, van management tot medewerker op de werkvloer. Een proces wat niet alleen tot mooie resultaten kan leiden, maar ook de organisatie verbindt!

De LoRa hands-on workshop van IoT Academy, klik hier voor de blogpost.

De slimme IoT lamp workshop van IoT Academy, klik hier voor de blogpost.