Internet of Things - IoT oplossingen met bewezen waarde.

 

Internet of Things is de hype voorbij. Nu alle coole gadgets zijn ontwikkeld kan er worden gekeken naar oplossingen die écht waarde toevoegen. Ook begint de markt van hardware volwassen te worden, zodat er steeds vaker goed geteste devices kunnen worden ingezet.

Arlanet is al vanaf 2015 bezig met IoT.


Dit betekent dat we ook de keerzijde van de techniek kennen en weten waar de risico's liggen. Hoewel het bakken van hardware in een pizza oven zijn charme had, is dit niet iets waar bedrijven op zaten te wachten. Het is nu tijd geworden om volwassen oplossingen te leveren.

Platform

Arlanet IoT

We hebben een eigen platform ontwikkeld waarmee we vanaf de hardware controle behouden over de informatiestroom. Hiermee kunnen we snel resultaat boeken en kosten beheersbaar houden.

Microsoft

Azure IoT

Wij maken gebruik van het IoT platform van Microsoft Azure. Hierbij zorgt Microsoft voor constante doorontwikkeling van de tooling en wij dat de gehele oplossing naadloos samenwerkt met elkaar.

Reporting

PowerBI

Niet alle data is relevant en kost daarnaast geld om verstuurd en verzameld te worden. Je bent vooral op zoek naar meer inzicht. Met PowerBI van Microsoft is het mogelijk om de verzamelde data om te zetten naar informatie. 

 

 

Internet of Things succesverhaal

HOTELKAMERS SCHAALBAAR MAKEN

ZOKU

Iedere hotelkamer heeft een inrichting waarvan tevoren goed over is nagedacht. Maar wordt deze inrichting ook daadwerkelijk gebruikt zoals gedacht?

Middels IoT hebben we inzicht gecreëerd in het gebruik van apparaten zonder hierbij de privacy in het geding te brengen.

Vertel ons je ambitie en wij zorgen voor de juiste oplossing.

Boek een gratis brainstorm sessie met één van onze professionals.