IoT

Internet of Things de fysieke wereld online meetbaar maken

Iedereen heeft het over Internet of Things (IoT). Voor het eerst in de geschiedenis wordt door middel van sensoren en Long Range Low Power (LoRa) de fysieke wereld met de digitale wereld verbonden op een kosten efficiënte manier.

IoT heeft veel mogelijkheden en de eerste gave toepassingen komen al op social media voorbij. Het is echter meer dan een hype voor gadgets, want het kan ook uw bedrijfsprocessen innoveren of kosten reduceren. Het is daarom belangrijk om samen met een technologie partner de mogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken, te prototypen en in productie te brengen.

“Ieder bedrijf heeft unieke mogelijkheden om IoT toe te passen. Er is daarom geen standaard oplossing voor uw bedrijf, maar wel een bewezen proces om tot de oplossing te komen.”

Een IoT toepassing ligt dus niet zomaar op de plank, maar is een creatie van de samenwerking tussen de mensen binnen uw bedrijf en die van uw technologie partner. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een extern groeiplatform, zoals de IoT Academy, waarbij de kracht van beide bedrijven binnen een vast proces gestimuleerd worden. Arlanet is Partner van IoT Academy.

De komende 5 jaar zal er veel gaan veranderen door IoT. Bedrijven welke de mogelijkheden omarmen kunnen een voorsprong behalen in de markt. Bedrijven welke de mogelijkheden laten liggen zullen langzaam achterop raken.

Download hier Microsoft IoT Whitepaper

Onze engineers staan klaar om samen met uw bedrijf te innoveren. In 7 stappen van business case tot service product, we vertellen u er graag meer over.

IoT Academy Partner

Even brainstormen?

Dat kan altijd, we zijn gek op vernieuwende ideeën. Vraag een gratis brainstorm sessie aan!

Business Case

Een sterke business case is het startpunt van IoT en commitment vanuit management.

Ideation

Samenwerking tussen uw team en de technologie partner om tot het juiste idee te komen.

Proof of Concept

Ontwikkel je idee naar PoC en valideer deze met de Business Case.

Van PoC naar Product

Ontwikkel je PoC door naar een product wat waarde en kwaliteit levert voor uw organisatie.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X