Incassowijzer financiële dienstverlening via online portals

Debiteurenbeheer en incassodiensten

Een online platform voor zzp-ers en ondernemers om hun debiteurenbeheer en incasso's online te beheren. 

Mobiele view

De website is responsive zodat ook het gebruik op mobiel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.

Online beheer

Online beheer van uw incasso's, vorderingen, herinneringen, debiteuren en statistieken. Stel zelf in hoe u uw herinneringen afgehandeld wilt zien. Automatisch via mail, per post of per telefoon. In één oogopslag zien in welke fase uw vordering zich bevindt. Snel en makkelijk uitzetten bij Baldinger Gerechtsdeurwaarders.

Mobiele view afgeschermde gedeelte

De diensten van Incassowijzer zijn geschikt gemaakt voor mobiel. Als je op je mobiel ingelogd bent, zullen al je admistratieve componenten zich ook aanpassen naar de mobiele view. In veel platformen is dit alleen voor de website gedaan, maar niet voor het gedeelte achter de inlog. 

Speciale backdoor applicatie

De medewerkers an Incassowijzer hebben toegang tot een backdoor applicatie op kantoor. Hier kunnen zij het hele process van ingediende incasso's, de communicatie eromheem en alle fases beheren. Deze is gekoppeld aan de website en op deze manier is alles digitaal beschikbaar en controleerbaar. Automatisering van off- en online pur sang.

Whitelabel opzet

De website is zo opgezet in Umbraco dat er vrij eenvoudig een whitelabel website ingericht kan worden. Voor een nieuw product of een als iemand het online product als zodanig zou willen integreren in haar dienstverlening. Voor een aantal diensten heeft Baldinger Gerechtsdeurwarders haar websites zo ingericht.

Gratis uitproberen

Eenmalige-incasso is de gratis dienst van Incassowijzer. Schiet éénmalig een incasso in en bekijk wat de dienst kan beteken voor je. Eenvoudig en makkelijk. 

www.incassowijzer.nl

Umbraco, Maatwerk

HTML5, CSS3, jQuery, Razor, XAML

Kamer van Koophandel, Boekhoudsoftware