Slachtofferhulp websites, intranet en app

Slachtofferhulp homepage

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Voor nabestaanden, getuigen en andere betrokkenen. Wij ontwikkelden diverse sites alsmede het Intranet voor de stichting.

Mobiele versie

Eigenlijk kan geen site meer zonder een goede mobiele variant. Door middel van CSS en mediaqueries verandert het uiterlijk van de website voor mobiele apparaten. Zelfde pagina en content, maar een andere en overzichtelijkere view.

Slachtofferhulp forum

Slachtoffers kunnen hun verhaal kwijt op het forum, waar andere gebruikers op kunnen reageren maar ook medewerkers en vrijwilligers van Slachtofferhulp kunnen mee discussiëren.

Slachtofferhulp Voegingsformulier

Het voegingsformulier is op maat gebouwd voor Slachtofferhulp en helpt de gebruiker bij het aanmelden van gelede schade. Schade aan materiaal, fysiek of mentaal. Door middel van een stappenplan kun je dit kwijt op het formulier en later weer terughalen en/of wijzigen.

Slachtofferhulp Intranet

Een intranet hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst het dagelijkse gebruik van de vele vrijwilligers en medewerkers op verschillende locaties in het land. Volg je je collega's via de interne status feed en blijf je eenvoudig op de hoogte.

Slachtoffer in beeld website

Slachtoffer in Beeld richt zich op herstelbemiddeling tussen slachtoffers en daders van misdrijven en verkeersongevallen. Ook voor hen maakten we een speciale site die in het zelfde CMS hangt als Slachtofferhulp website. Een eenduidige ingang en beheer van meerdere websites.

Hulplijn seksueel misbruik

De Hulplijn Seksueel Misbruik is een samenwerkingsverband van Slachtofferhulp Nederland, Veilig Thuis en de inspecties van Jeugdzorg en Volksgezondheid. Een site met de focus op mobile first.

www.slachtofferhulp.nl

EPiServer CMS

C#, HTML5, CSS3, jQuery, Bootstrap

Interne systemen