Managed Software wanneer uw software oplossing uw omzet is

Software wordt steeds belangrijker binnen de bedrijfsvoering van uw organisatie. Niet alleen servers, maar ook applicaties en websites dienen altijd bereikbaar te blijven en op een passende manier ondersteund te worden middels de juiste support. Om deze reden heeft Arlanet de Managed Software Packages opgesteld waarmee u verzekert bent van de juiste diensten en tools voor support op uw software.

Ieder bedrijf heeft haar eigen eisen m.b.t. support, wij willen u niet onnodig op kosten jagen door vage pakketten en ondoorzichtige service. We hebben daarom drie duidelijke pakketten ontwikkeld waarmee wij op de juiste manier support kunnen bieden richting uw organisatie.

Uiteraard zijn er aan de verschillende Managed Software pakketten ook verschillende kosten verbonden. De Supported Software bevat de minimale support die u nodig heeft om inzicht te kunnen krijgen in uw software wanneer deze niet functioneert. Mission Critical Software bevat alle pakketten, tools en support voor een proactieve support op uw software.

De tool die wij inzetten voor onze support is New Relic, gespecialiseerd in monitoring en notification. Dit is geen Google Analytics, maar een monitoring op uw server, applicatie, onderdelen en zelfs user satisfaction. Hiermee kunnen wij gedetailleerde data uitlezen, monitoring en notifications instellen en automated testing uitvoeren.

Gerelateerd: New Relic, Software

Supported Software

Supported Software support is voor bedrijven die geen bedrijfskritische software hebben draaien en akkoord gaan met reactieve support.”

 

Managed Software

Managed Software support is voor bedrijven die belangrijke software draaien en de eis hebben om actief support te leveren.”

 

Mission Critical Software

Mission Critical Software support is voor bedrijven die bedrijfskritische software hebben draaien en proactieve support eisen van hun leverancier.”