Over Arlanet - Digital Engineers

Opening nieuw kantoor

Vrijdag 20 september 2019

OPENING NIEUW KANTOOR ARLANET


Arlanet is verhuisd! In het monumentale Pakhuis Saigon in Wormer hebben we een prachtige plek voor ons nieuwe kantoor gevonden.

 

Vrijdag 20 september vieren we -met een feestelijke opening van ons nieuwe kantoor- dat we na 14 jaar Wormerveer weer terug zijn naar onze roots aan de andere kant van de Zaan. Naar daar waar het ooit begon.

 

Graag nodigen we je hierbij uit om dit samen met ons te doen onder het genot van een hapje en een drankje. Tussen 15:00 en 20:00 ben je van harte welkom op de Veerdijk.

 

Mogen we op je komst rekenen? Laat het ons dan even weten en meld je aan.

WANNEER

Vrijdag 20 september 2019

15.00 - 20.00 uur

LOCATIE

Veerdijk 40-K

1531MS Wormer

SINDS 2002

Met onze jarenlange ervaring binnen de markt komen we oorspronkelijk uit de procesautomatisering. Hierdoor leveren we niet alleen mooie plaatjes, maar ook business value bovenop bestaande bedrijfsprocessen die waarde leveren aan de klant.

TECHNOLOGY SPECIALIST

We zijn specialist in alle digitale platformen waar wij op ontwikkelen en hebben daar de hoogste partnerstatus in behaald. Onze digitale specialisten zijn nauw betrokken bij de roadmap en ontwikkelingen binnen onze platform partners.

FULL-SERVICE

Samen met onze vaste partners leveren wij een full-service oplossing. Vanuit deze samenwerking leveren we voor iedere opdracht de specialisten die het beste passen qua kennis, ervaring en budget.

DRIVING DIGITAL /FORWARD