×
English (United States) English

Arlanet

 Voor wie dé Optimizely expert van Nederland zoekt...

Voor wie dé Optimizely expert van Nederland zoekt...

Digitale specialisten
Klanten

Gold partner

Sinds 2012

Een van onze trotse Optimizely cases

Highlighted Case

Koninklijke Terberg Group

De Royal Terberg Group ontwikkelt, produceert en modificeert speciale transportvoertuigen en beladingssystemen voor professioneel en intensief gebruik.

Meer inspiratie?

Optimizely

Arlanet is een Optimizely Platinum Partner

Al ruim 15 jaar werkt 4NG nauw samen met Optimizely. Wij kennen het product van voor naar achter. In 2012 is onze samenwerking bekroond met een Platinum partnership. En daar zijn we trots op.


In de afgelopen jaren hebben we prachtige producten met Optimizely gebouwd. Zowel voor de Nederlandse markt als grootschalige internationale uitdagingen. Met onze projecten hebben we ook diverse awards gewonnen. Zo won de nieuwe online omgeving van het Wereld Natuurfonds de Episerver Innovation Award in 2019.

Om de Nederlandse markt goed te informeren organiseren wij ook inspiratie en kennis events samen met Episerver. Het gesprek aangaan met marketing, e-commerce en IT specialisten is voor ons essentieel. Ook als het gaat om topics als personalisatie. En dit kunnen we nu nog beter invullen door de overname van Optimizely door Episerver in 2020.

Waarom wij van Optimizely houden

Content, commerce & marketing in 1

Optimizely is een prachtig all-in-one platform waar content, commerce en marketing functionaliteiten samenkomen. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor de gebruiker aan de voorkant en het gemak van één systeem voor marketeers en redacteuren aan de achterkant. Laat je inspireren met een demo.

Optimizely is een marktleider

Het platform scoort structureel hoog in industrie analyses zoals de bekende Magic Quadrants van Gartner. Met meer dan 8.800 klanten is het een enterprise oplossing die continu in ontwikkeling is. Het cloud platform is een prachtig totaalpakket en onderscheid zich in prijs en intuïtiviteit van Adobe, Salesforce & Sitecore.

Geavanceerde personalisatie

Optimizely nam in 2020 Episerver over: de software leider in AB-testing en personalisatie. Site owners en marketeers kunnen heel eenvoudig AB tests opzetten of gepersonaliseerde ervaringen bouwen. Zonder kennis van algoritmes en zonder de inhuur van een data scientist.

Episerver wordt Optimizely

Episerver nam in 2020 Optimizely over. Daarmee werd de volgende stap gezet in “optimization-as-a-service”. Sinds augustus 2021 is het platform gerebrand tot Optimizely. Als gold partner zijn wij erg content met deze gezette koers.

Optimizely Gold Partner
User experience

Meer dan development

Wij zijn meer dan een development partij. Onze experts in User Experience, Data Driven Marketing, Content en Strategy dragen bij aan het volledig servicen van onze klanten.

Aan de slag met Optimizely?