Orange Juice

Orange Juice

Online Marketing en Lead Conversie

Digital Commerce Platform

Wij voorzien organisaties van innovatieve en schaalbare platformen waarmee ze sneller hun digitale ambities kunnen realiseren. Hierbij zien we digital en commerce als één vakgebied die onlosmakelijk met elkaar verbonden is, zowel voor ons klanten als onze partners.

 

Een platform voor het online afhandelen van transacties bestaat niet alleen uit een webshop, maar kent meerdere bouwblokken en tools die samen een oplossing vormen.

 

Hierbij is het niet een eenmalige investering en inspanning, maar een schaalbaar model wat naarmate het succes van het platform meegroeit met je eigen digital maturity. Op dat moment zie je vaak terug dat de goedkoopste oplossing uiteindelijk je succes in de weg kan staan en zelfs moet doen besluiten opnieuw te investeren.

Arlanet heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld waarbij je laag kunt instappen, maar wel die volgende stap kunt gaan maken wanneer je hier klaar voor bent.

Bij ons bestaat een Digital Commerce Platform onder meer uit de volgende bouwblokken en tools:

Umbraco

Een professioneel open-source Content Management Systeem (CMS) voor websites die gebruik maken van Microsoft .NET technologie.

Ucommerce

Een platform voor het realiseren van e-commerce oplossingen die ontwikkeld worden op basis van Microsoft .NET technologie.

Accelerator

Een set aan kwalitatieve en best-practice bouwblokken en functionaliteit waarmee het Digital Commerce Platform (DCP) direct van de basis is voorzien.

 

Houtopmaat Case Study


Van Wijk Houtindustrie, gevestigd in Amsterdam, heeft twee jaar geleden het initiatief genomen om een webshop te starten. Het idee? Massief houten producten online aanbieden, waarbij de gebruiker zelf maten en afwerking kan kiezen. In de afgelopen twee jaar groeide de online omzet sterk en heeft het concept zijn bestaansrecht bewezen. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Lees hier de volledige case.

Google Insights

Een tool om de snelheid, usability en Google standaarden mee door te meten en optimaliseren.

ContentKing

Een tool om de zoekmachine optimalisatie van zowel het platform als de oplossing mee door te meten en optimaliseren.

Detectify

Een tool om de veiligheid en security threats (OWASP) van de website mee door te meten en te verbeteren.

Klaar voor de volgende stap in e-commerce?

Brainstorm met Arlanet en Orange Juice over de mogelijkheden.

Voor het bereiken van de digital maturity en succes van de DCP oplossing hebben wij een intensieve samenwerking met Orange Juice. De onderneming Orange Juice heeft veel kennis en expertise betreffende online marketing en lead conversie. Een groot team van online marketeers werkt dagelijks aan het verbeteren van digital commerce vraagstukken.

In de samenwerking met Orange Juice wisselen wij kennis uit omtrent Umbraco, Ucommerce en schaalbare platformen. Met als doel om een volledige digital commerce oplossing te kunnen bieden aan onze klanten. Een oplossing die veilig, schaalbaar en geoptimaliseerd is. Bovendien is de oplossing te koppelen aan externe systemen en internationaal te exploiteren.