×
English (United States) English

Arlanet biedt meerdere platformkeuzes

PLATFORMKEUZE

PLATFORMKEUZE

Kies het platform wat bij de digitale ambitie past

Voor iedere ambitie is een platform wat past.

Ieder platform heeft haar voor- en nadelen. De ambitie, digitale strategie en het budget bepalen uiteindelijk de requirements waarmee je tot een juiste keuze kunt komen.

AMBITIE

De ambitie en het te bereiken resultaat op lange termijn vereisen bepaalde technologie. Bepaal tot welke digital maturity je wilt gaan en binnen welke termijn.

DIGITALE STRATEGIE

Hoe gaat de ambitie gerealiseerd worden en met welk team? Wat zijn de succesfactoren van de digitale oplossing?

BUDGET

Hoe kan het beschikbare budget worden ingezet om een maximaal resultaat te behalen? Iedere digitale uitdaging is anders.

Match de platform requirements met de ambitie, digitale strategie en budget om te zien welk platform het beste aansluit.

plaftormkeuze

Onze keuzes

Digitaal Platform

Is er een korte time to market en behoefte aan simpele, maar zeer flexibele oplossing? Dan valt onze keuze vaak op Umbraco. Wil je de klantreis naadloos verbinden met digitaal door personalisatie en gebruik gaan maken van een data-driven strategie? Dan valt onze keuze vaak op Episerver.

B2B E-Commerce

Ben je klaar voor de volgende stap in e-commerce, maar heb je geen behoefte aan geïntegreerde marketing automation en personalisatie? Dan valt onze keuze vaak op Ucommerce. Wanneer de organisatie de ambitie heeft om Champions League te spelen met haar B2B Commerce oplossing heb je een leidend digitaal fundament nodig. Dan valt onze keuze vaak op Episerver.

Zorg dat er bij het maken van de keuze de ambitie, digitale strategie en budget duidelijk zijn.

Arlanet heeft gekozen voor Umbraco, Episerver en Ucommerce als digitaal platform. Uiteraard zijn er veel meer platformen in de markt om tot resultaat te komen, maar wij hebben ons hiermee positief kunnen onderscheiden. Het succesvol kunnen realiseren van de digitale ambitie is een combinatie van de juiste partnership en juiste technologiekeuze. Wij zorgen dat we met onze kennis en expertise op deze platformen tot een digitale oplossing komen welke uw ambitie activeert.

Bel 075 - 647 60 90 of maak een afspraak.

Wij helpen je graag bij je digitale vraagstuk.

DRIVING DIGITAL /FORWARD