Software

innovatie en automatisering van processen

Ieder bedrijf en iedere onderneming is anders. Toch kan standaard software of SAAS (Software as a Service) vaak uitkomst bieden voor de basis van de organisatie. Producten als CRM, ERP en CMS is goed beschikbaar binnen de markt. Er zijn echter ook oplossingen nodig die innovatief of zeer specifiek voor uw organisatie zijn. Waar gaat u dan heen?

“Wij helpen organisaties met de ontwikkeling van software om innovatie en efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.”

Arlanet heeft een ervaren team van Microsoft .NET ontwikkelaars, database specialisten en front-end experts. Via de Agile Scrum ontwikkelmethode bieden we een transparant ontwikkelproces welke samen met de klant wordt aangegaan. Via ons serviceportaal heeft u direct inzicht in het project, de backlog, voortgang van de sprint en openstaande verzoeken. Wij richten ons op de ontwikkeling van een product waarbij kwaliteit, performance en veiligheid met elkaar samenwerken.

Wij leveren onder meer .NET Ontwikkeling, Automatisering, Integraties en Technische Consultancy. Met onze Managed Software pakketten leveren we tevens hoogwaardige support voor bedrijfskritische applicaties.

Nog steeds niet verveeld?

Bekijk dan hier de volledige video.

Alles-in-één B2B webshop met miljoenen producten! Laurent Chavagne MAG45

Hoe krijg je miljoenen producten van 1.000 verschillende leveranciers, gemakkelijk vindbaar binnen één B2B webshop? Chavagne vertelt: ‘Op basis van prijs en kwaliteit vonden wij Episerver Commerce zeer geschikt. Daarnaast was de implementatiepartner natuurlijk een belangrijk selectiecriterium. In Arlanet vonden wij een geweldige technische partner.’

Van backoffice tot LED Boarding tot volledige integratie. Klant cases

SportLED is toonaangevend in de Benelux en Duitsland met haar LED Boarding bij voetbal en sportevenementen. Van contract in de backoffice tot aan het tonen en terugkoppelen van de werkelijke animaties, Arlanet heeft dit gehele traject verzorgd.

Software Development

Wij bouwen niet alleen maatwerk maar onderzoeken ook integratie met bestaande software.

Agile Scrum

Tranparantie tijdens het gehele ontwikkelproces samen met een betrokken klant.

Testen & Releasemanagement

Software bouwen is kunst. Zeker met geautomatiseerde testing en releases.

Consultancy

Wij zijn niet bang om onze kennis te delen. Werk met ons samen!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X