uCommerce schaalbare e-commerce oplossing voor Umbraco

Eindelijk is er met uCommerce een goed schaalbaar e-commerce platform voor Umbraco beschikbaar. De webshop welke gebouwd wordt op het uCommerce platform kan stand-alone of geïntegreerd met een bestaande Umbraco website worden neergezet.

“Het uCommerce platform biedt voldoende mogelijkheden om snel van start te gaan en door te groeien naar een volwassen speler.”

Om het uCommerce platform goed te kunnen benutten heeft Arlanet een eigen webshop gemaakt op basis van een Minimum Viable Product (MVP). Hierdoor zetten we snel een goede en snelle basis neer en kan deze vervolgens worden uitgebreid met functionaliteiten welke de conversie verhogen.

Arlanet maakt gebruik van het uCommerce platform op basis van het open-source Umbraco CMS. De webshop zelf is ontwikkeld op basis van Lean methodiek.

Gerelateerd: uCommerce Webshops, uCommerce Partner, E-commerce

Eerste Nederlandse MVP uCommerce

Lennard Fonteijn is al jaren vaste kracht bij Arlanet en doceert Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Het adviseren van collega’s en studenten zit in zijn bloed en door deze hulpvaardige houding en diepe kennis van uCommerce is hij dit jaar verkozen tot eerste Nederlandse Most Valuable Professional (MVP) van uCommerce.