Ucommerce webshops en e-commerce voor Umbraco

 

Je hebt de eerste stappen op e-commerce gebied gezet en het gaat goed. Nu loop je echter vast in je groei met je huidige platform of partner, maar je hebt nog niet de budgetten van een groot bedrijf.

Ucommerce is de ideale vervolgstap voor je e-commerce ambities.


Arlanet ontwikkelde een Accelerator voor Umbraco en Ucommerce. Hiermee begin je direct met een solide basis welke zoekmachine vriendelijk is en je direct in staat stelt om je webshop in te richten.

Umbraco CMS

Content

Umbraco is het Content Management Systeem (CMS) waarmee een rijke content ervaring gemaakt kan worden.

Ucommerce

E-commerce

Ucommerce is het E-commerce platform waarmee producten, orders en campagnes kunnen worden ingericht.

Accelerator

Snelheid

Arlanet heeft een alle belangrijke functionaliteiten voor zowel content als commerce ondergebracht binnen een Accelerator.

Uiteraard is de onderliggende techniek belangrijk, maar wellicht nog belangrijker is de methode die we hebben ontwikkeld om snel en secuur tot een werkende oplossing te komen.

Door onze betrokkenheid en getoonde kennis en kunde zijn we door Ucommerce beloond met 2 Most Valuable Professionals (MVP's) en de hoogste partnerstatus, namelijk Ucommerce Power House.

Stap 1

Roadmap

Roadmap

Stap 2

Inrichting

Inrichting

Stap 3

Basis data

Basis Data

Stap 4

Huisstijl

Huisstijl

Stap 5

Integraties

Integraties

Stap 6

Optimal

Optimalisatie

Vertel ons je ambitie en wij zorgen voor de juiste oplossing.

Boek een brainstorm of demo sessie met Arlanet en Ucommerce.

 

E-commerce is meer dan een webshop bouwen. Zorg dat je een platform en partner selecteert welke jouw bedrijf écht verder kan brengen in het digitale tijdperk.

Ucommerce succesverhaal

ben-kok-groenhart.jpg

Onze partnership met Arlanet heeft ons in staat gesteld onze digitale ambities waar te maken en een fundament te bouwen voor de toekomst.