Voetbal Software

wij zijn uw elftal

Voetbal software is niet zomaar software, het is een innovatief denkproces. Hoe krijg je het analytisch vermogen van een trainer, coach of scout in een software systeem zonder voorbij te gaan aan alle mensenlijke aspecten van visie en inzicht?

Arlanet ademt voetbal. We zijn er dol op en onze award en sponsoring van de Copa Amsterdam is hier het bewijs van. Wij weten waar we het over hebben en denken dat het beter kan. Kijk alleen maar eens naar de Amerikaanse sporten, deze lopen vaak ver vooruit op het gebied van statistieken en sportverslaggeving. Om er binnen de voetbalwereld tussenuit te springen moet je anders zijn dan andere clubs.

Arlanet kan u helpen bij het maken van innovatieve voetbal software. Als iedereen dezelfde voetbal software gebruikt krijgt iedereen dezelfde resultaten. Maar hoe meet je de leiderschap kwaliteiten van Mark van Bommer, de 'grit' van De Jong of het positiespel van Huntelaar in een systeem? Dit zijn kansen in de markt, aangezien steeds meer voetbal software analytisch werkt. Dit zijn prachtige systemen, maar hiermee mis je ook een hoop informatie. Er is ieder jaar nog zoveel talent wat pas laat ergens anders doorbreekt. Denk alleen maar aan de voorbeelden van Van Nistelrooy, Huntelaar, Mertens, Chadli. Die zijn niet vanuit de hoogste profclubs doorgestroomd. Iemand heeft hun potentie echter wel gezien.

Ieder jaar wordt op de Copa Amsterdam de 'Personality of the Copa' award uitgereikt. Dit gaat naar de speler met de beste leiderschapskwaliteiten en doen wij wat wij zeggen; we ademen voetbal.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X