Umbraco CMS

open-source platform voor websites en webshops

Ondernemers en MKB bedrijven op zoek naar een betaalbare open-source oplossing op basis van Microsoft techniek komen vaak uit bij Umbraco CMS. Meer dan 250.000 websites zijn wereldwijd op het Umbraco platform ontwikkeld.

“Met Umbraco CMS bieden wij een betaalbare open-source oplossing op basis van Microsoft technologie.”

Arlanet gebruikt Umbraco al sinds 2005 en is hiermee één van de eerste partijen binnen Nederland geweest die dit platform omarmde. Met Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars (level 1 en 2) en Umbraco Certified Solution Partner status sinds 2007 garanderen wij de kwaliteit en kennis tijdens het onwikkeltraject. Het resultaat is een kwalitatieve website of webshop waarmee uw bedrijf online kan doorgroeien.

Arlanet levert Umbraco Ontwikkeling, Umbraco CMS Websites en Umbraco Webshops en heeft meer dan 100 projecten op basis van deze techniek ontwikkeld over de afgelopen 10 jaar.

Umbraco Certified Partner

Nog steeds niet verveeld?

Bekijk dan hier de volledige video.

"Een flexibel CMS met gebruiksvriendelijk beheer." Flexibel CMS

Umbraco is een prachtig open-source platform om als basis te gebruiken om je product, idee of innovatie online te brengen. Het product zit namelijk niet vol met voorgeïnstalleerde modules die het alleen maar onoverzichtelijk maken, maar bevat enkel de belangrijkste onderdelen. Hierdoor kunnen we iedere website of online innovatie ook op maat beheerbaar maken. Dit zorgt voor een flexibel en gebruiksvriendelijk eindresultaat.

Een bewezen oplossing welke wij al sinds 2005 inzetten. Umbraco trusted since 2005

In 2005 ging onze eerste Umbraco website live, op versie 2.1. Op dit moment zitten we al bij versie 7 en is zowel de community als het product enorm gegroeid. Met de verschillende gecertificeerde ontwikkelaars en als 2e nederlandse bedrijf officiële Certified Partner heeft dit product geen geheimen meer voor ons.

Certified Solution Partner

Wij bouwen met Umbraco sinds 2005 en hebben certified Umbraco developers.

Open-source CMS

Gebouwd op basis van een sterke en betrokken community. Microsoft en open-source gaat dus wél samen.

Lage ontwikkelkosten

Met een solide CMS als basis ontwikkelen wij snel en eenvoudig.

100+ Websites ontwikkeld

Al meer dan 100 implementaties in onze rugtas. Daar plukt u de vruchten van!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies. X